Dutch Hacking Health Groningen

Dutch Hacking Health Groningen

Dutch Hacking Health Groningen

Dutch Hacking Health Groningen

vr, 19 mei 2017 t/m zo, 21 mei 2017

Loop jij over van ideeën om de zorg te verbeteren? Of zet je graag jouw expertise in om de ideeën van anderen te realiseren? Ben je patiënt, zorgprofessional, designer, ondernemer of programmeur? Dan is de Dutch Hacking Health echt iets voor jou!

In het weekend van 19 t/m 21 mei vindt de Dutch Hacking Health Groningen plaats in het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG). Tijdens dit evenement werk je in één fantastisch weekend samen met patiënten, zorgprofessionals, designers, programmeurs en ondernemers slimme ideeën uit tot échte zorgoplossingen.

Op vrijdagavond 19 mei krijg je de kans om je idee of uitdaging in de zorg te pitchen en teams te vormen. Onder begeleiding van coaches onderzoek en creëer je op zaterdag 20 mei de oplossing. Tenslotte presenteer en bewonder je op zondag 21 mei samen met een deskundige jury de uitkomsten. Bovendien maak je kans op een prijs waarmee je jouw zorginnovatie een vliegende start kunt geven.

Iets voor jou? Aanmelden kan via de website van de Dutch Hacking Health Groningen. Ook voor meer informatie kun je op de website terecht.