De Vliegende Start in Groningen

De Vliegende Start

De Vliegende Start

De Vliegende Start

do, 1 november 2018
15:30 uur tot 00:00 uur
Grote Markt, Groningen

Ook dit jaar maakt een startend bedrijf kans op een jaar lang kosteloos gebruik maken van een fantastische bedrijfsruimte aan de Grote Markt en op vakkundige begeleiding bij en door ABN AMRO. Tijdens een zinderende finale in de tent op donderdag 1 november (15:30 – 17:00) gaan we zien wie de winnaar van 2019 wordt!

Goede huisvesting is ook voor een startend bedrijf erg belangrijk. Het is letterlijk je visitekaartje en zegt alles over je stijl, ambitie en vertrouwen in de toekomst. Een geschikt bedrijfspand huren is kostbaar, zeker op een A-locatie in het centrum van een bruisende stad. Onbereikbaar voor een beginnend bedrijf? Nee, want ABN AMRO gaat voor je bedrijf een vliegende start mogelijk maken. Maar… dan moet je eerst wel als winnaar uit de bus komen.

Wat moet je doen voor de vliegende start?

Vul voor vrijdag 26 oktober het formulier via de Vliegende Start in. Beschrijf daar kort en bondig (max 1 A4) je bedrijf – why, how, what– en geef aan waarom je vindt dat je bedrijf een vliegende start verdient. Je kunt ook een extra bestand (video, PowerPoint etc) uploaden om je kandidatuur kracht bij te zetten, maar maak het jezelf niet te moeilijk.

Wanneer kun je meedoen?

• Je bent ‘net’ begonnen met een bedrijf in Groningen of omstreken.
• Je bedrijf heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en richt zich met producten en of diensten vooral op toekomstige ontwikkelingen.
• Er werken niet meer dan zeven mensen bij het bedrijf.

Waar bestaat de vliegende start uit?

Als je bedrijf uitgekozen wordt kun je één jaar lang kosteloos gebruik maken van een prachtig kantoor aan de Grote Markt. Dit kantoor is speciaal voor je bedrijf ingericht en geeft ruimte aan maximaal zeven mensen. Koffie en wifi zijn inbegrepen.
Tijdens het jaar krijg je een vast aanspreekpunt bij ABN AMRO voor raad en daad. Een vraagbaak die je fantastisch kan helpen bij de op- en uitbouw van het bedrijf.

De finale

In de week van 29 oktober maken wij de finalisten bekend. De finalisten mogen op donderdag 1 november (15.30 – 17:00 uur) een pitch geven in de Let’s Gro tent op de Grote Markt. Vervolgens maakt een deskundige jury de winnaar bekend. De meest creatieve en inspirerende pitch van de middag wint. Natuurlijk is het heel slim om veel, heel veel, fans mee te nemen naar de finale.

 

Meer info: De Vliegende Start