Congres over studiestress : STRESSED?! › Campus Groningen

Congres over studiestress : STRESSED?!

Congres over studiestress : STRESSED?!

Congres over studiestress : STRESSED?!

di, 8 januari 2019
11:30 uur tot 17:00 uur
Conferentiezaal De Appel, Zernikeplein 7, Groningen

Wist jij dat 1 op de 3 studenten kampt met psychische problemen ten gevolge van stress? Herken jij jezelf hier in? Of wil je weten wat je preventief kan doen tegen stress?

​Kom dan op 8 januari 2019 naar het STRESSED!? Congres. Dit is een congres voor studenten, door studenten. Het congres vindt plaats in conferentiezaal De Appel, Zernikeplein 7. Het congres start om 11:30 en duurt ongeveer tot 17:00 met aansluitend een netwerkborrel.

Workshops

Tijdens dit congres zijn er ervaringsdeskundigen die voor jullie spreken en er worden workshops gegeven. De tips en tricks die je tijdens deze dag mee krijgt zullen jou helpen tijdens je gehele loopbaan. Onderwerpen van de workshops zijn onder andere: Slaap, sport, gezonde voeding maar ook inzicht krijgen in je financiële zaken wat veel stress met zich mee kan brengen. Bijvoorbeeld het terug betalen van je studie schuld.

Wil jij graag meer informatie over het omgaan met stress, wat je er tegen kan doen, wat je vooral niet moet doen en hoe je stress het beste de baas kunt zijn? Koop dan nu je tickets voor maar €7,50 via: https://eventix.shop/xbf56qt9.