Careers Week › Campus Groningen

Careers Week

Careers Week

Careers Week

ma, 30 september 2019 t/m di, 1 oktober 2019
FEB, Zernike Campus

De Careers week is een jaarlijks evenement georganiseerd voor alle 6.500 studenten van de Faculty of Economics and Business (FEB) aan de Rijksuniversiteit Groningen. Het vindt plaats aan het begin van oktober en is de ideale manier om getalenteerde FEB-studenten te ontmoeten en werven, terwijl je jouw organisatie kunt presenteren als een potentiële werkgever.

Ontmoeten en werven

Tijdens Careers Week kun je de studenten ontmoeten en werven, hen workshops aanbieden en business cases presenteren. Voor studenten is Careers Week een van de meest aantrekkelijke activiteiten die de universiteit in samenwerking met bedrijven organiseert. Studenten hebben tijdens Careers Week geen college-uren, wat betekent dat zij zich exclusief kunnen bezighouden met zich voorbereiden op hun toekomstige carriere.

 

Doel

Voor de studenten is de Careers Week het grootste jaarlijkse event met het oog op hun toekomst. Ze maken kennis met de arbeidsmarkt en kunnen hun employability skills verbeteren; vaardigheden die cruciaal zijn voor het verrichten van doeltreffend werk en dus cruciaal voor potentiële toekomstige werkgevers.