Campus Trail 2019 derde editie

Campus Trail 2019

Campus Trail 2019

Campus Trail 2019

Campus Trail 2019

vr, 20 september 2019
15:30 uur tot 18:00 uur
Campus Groningen, locatie Zernike

Verschillende nieuwe en vertrouwde gebouwen (her)ontdekken op Campus Groningen, locatie Zernike, het kan weer op vrijdag 20 september 2019 tijdens de Campus Trail. Voor het derde jaar op rij wordt deze belevingsrun van iets meer dan 4 mijl georganiseerd. Het parcours dwars door sportfaciliteiten, bedrijven, onderwijsfaciliteiten en laboratoria krijgt dit jaar extra kleur met een bijzondere start en finishlocatie en een compleet nieuwe route. Houdt onze online kanalen in de gaten voor de laatste updates!

Inschrijving is geopend!

De inschrijving is gesloten. Inschrijven kan nog op de dag zelf aan de start (alleen met PINPAS). De start is aan de voorkant van het Avebe Innovatiecentrum (Zernikelaan 8).

 

*Bij inschrijving voor de Campus Trail gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Route updates!

De Campus Trail krijgt in 2019 een compleet nieuwe route met nieuwe en vertrouwde gebouwen. Meer dan 20 gebouwen hebben kenbaar gemaakt zich toe te willen voegen aan het parcours! Houd de 'route updates' in de gaten om op de hoogte te blijven!

Route updates!

Meedoen met een bedrijventeam?

Samen met collega's en relaties mee doen aan dé belevingsrun op Campus Groningen en zichtbaarheid van jouw bedrijf? Doe mee met een bedrijventeam! Stuur daarvoor een mailtje naar amber@campusgroningen.nl

Hoe ziet het bedrijvenpakket eruit?

 • 6 tot 8 startnummers (per team);
 • Samen starten;
 • Aandenken aan uw deelname in de vorm van een medaille;
 • Versnapering onderweg en aan de finish om de dorst te lessen;
 • Munten voor de borrel achteraf;
 • Logo vermelding op banner bij de finish;
 • Logo vermelding op de website;
 • Logo vermelding in online berichtgeving;
 • Een mooie teamfoto;
 • Een selfie stick (in bruikleen).
   

Meer informatie over het bedrijvenpakket en de kosten, klik hier.

“De gezondheid van de medewerkers is bij Avebe een belangrijk thema. Vitaliteit is dan ook een thema dat terug komt in de activiteiten van ons 100-jarig bestaan dit jaar. De Campus Trail is een mooi evenement om met een sportieve groet de deuren van het Avebe Innovatiecentrum open te zetten.”


De initiatiefnemers en sponsoren van de Campus Trail 2019 zijn Campus Groningen, Avebe, Lode Holding, Rijksuniversiteit Groningen, Hanzehogeschool, ACLO en Bedrijvenvereniging WEST.


 

Bedrijventeams: