Campus Trail 2018 › Campus Groningen

Campus Trail 2018

Campus Trail 2018

Campus Trail 2018

do, 6 september 2018
Campus Groningen, locatie Zernike Campus

Altijd al willen weten wat er zich afspeelt achter al die deuren op Campus Groningen? Doe dan mee met de Campus Trail op donderdag 6 september 2018. Loop samen met collega’s, studiegenoten, campusbewoners, vrienden en familie over de Zernike Campus Groningen tijdens dit nieuwe, sportieve event! Een bijzondere loop van 4 mijl als onderdeel van het programma van '100 jaar Sportstudies'. 

De intiatiefnemers van de Campus Trail zijn: Campus Groningen, Sportstudies Hanzehogeschool, Sportcentrum, ACLO, Lode Holding en Bedrijvenvereniging WEST.

Een bijzondere loop, dwars door gebouwen!

Voor het tweede jaar wordt dit unieke sportieve event georganiseerd op Campus Groningen, locatie Zernike. Al (hard)lopend verken je tijdens dit event de Campus en al haar bijzondere gebouwen. 

Dit jaar is de Campus Trail onderdeel van het programma van Active Ageing Campus en 100 jaar Sportstudies. Zij zullen er ook voor zorgen dat, in aanloop naar de trail, je goed kunt warmlopen en oefenen tijdens verschillende loopclinics op Campus Groningen. Na afloop van de Campus Trail zal er een borrel plaatsvinden bij Wadapartja Campus (Van DoorenVeste, Zernikelaan 11)(Welkom vanaf 17.30uur)

Houd deze pagina en onze facebook-pagina goed in de gaten voor updates!

Start en finish

Op 6 september 2018 starten de eerste deelnemers om 17:00 uur vanaf het Willem Alexander Sportcentrum. Het uitdagende parcours van in totaal 6,5 km volgt vanaf daar zijn weg dwars door verschillende gebouwen. Natuurlijk zoveel mogelijk op plekken waar je anders nooit komt. De finish is evenals de startlocatie bij het Willem Alexander Sportcentrum waar deelnemers na afloop van het evenement een medaille in ontvangst mogen nemen.

Inschrijven

De inschrijving is geopend! Wees er snel bij, want voor deze eerste editie worden maximaal 1.000 deelnemers toegelaten. Een regulier ticket kost €12,50-,.  Ben je student? Vul dan je studentnummer in en ontvang €5-, korting op je startbewijs. 

Online inschrijven is gesloten. Op de dag zelf kunt u nog een startnummer halen bij de start (alléén pinnen/PIN only)

Bij inschrijving gaat u akkoord met de geldende Algemene Voorwaarden Campus Trail 2018.

100 jaar Sportstudies

Op woensdag 2 oktober 1918 werd het Instituut voor Lichamelijke Opvoeding officieel geopend. In oktober 2018 bestaat Sportstudies dus 100 jaar! In het kader van het jubileum organiseert Sportstudies meerdere evenementen en wordt er geld opgehaald voor het goede doel. Op de website vind je alle informatie over het jubileumjaar. 

Bedrijvenpakket

Samen met uw bedrijf/collega's en of zakenrelaties de Campus Trail beleven in 1 of meerdere teams? Dat kan met een bedrijvenpakket. De ervaring begint al samen aan de start met een warming up, vervolgens via het unieke parcours door verschillende gebouwen; sportfaciliteiten, bedrijven, laboratoria en onderwijsfaciliteiten, door naar de finish. Hoe ziet een bedrijvenpakket eruit?

  • 6 tot 8 startnummers (per team);
  • Samen starten;
  • Een mooie teamfoto (start en/of finish) voor sponsorbanner;
  • Een selfie stick (in bruikleen);
  • Een leuk aandenken aan uw deelname in de vorm van een medaille;
  • Een versnapering onderweg en aan de finish om de dorst te lessen;
  • Logo vermelding op banner bij de finish;
  • Logo vermelding op de website;
  • Logo vermelding in online berichtgeving.

Interesse om samen met uw bedrijf mee te doen aan de Campus Trail? Voor aanmelding van het team of vragen hierover kunt u contact opnemen met Paul van Put. (info@paulvanputevents.nl)

Route updates Campus Trail 2018
Route updates Campus Trail 2018
Download deze afbeelding

 

Hoofdsponsors en initiatiefnemers

Bedrijvendeelnemers