Campus Trail 2018 › Campus Groningen

Campus Trail 2018

Campus Trail 2018

Campus Trail 2018

do, 6 september 2018
Campus Groningen, locatie Zernike Campus

Altijd al willen weten wat er zich afspeelt achter al die deuren op Zernike Campus Groningen? Doe dan mee met de Campus Trail op donderdag 6 september 2018. Loop samen met collega’s, studiegenoten, campusbewoners, vrienden en familie over de Zernike Campus Groningen tijdens dit nieuwe, sportieve event! Een bijzondere loop van 4 mijl als onderdeel van het programma van '100 jaar Sportstudies'. 

De intiatiefnemers van de Campus Trail zijn: Campus Groningen, Sportstudies Hanzehogeschool, Sportcentrum, ACLO, Lode Holding en Bedrijvenvereniging WEST.

Een bijzondere loop, dwars door gebouwen!

Voor het tweede jaar wordt dit unieke sportieve event georganiseerd op Campus Groningen, locatie Zernike. Al (hard)lopend verken je tijdens dit event de Campus en al haar bijzondere gebouwen. 

Dit jaar is de Campus Trail onderdeel van het programma van 100 jaar Sportstudies. Zij zullen er ook voor zorgen dat, in aanloop naar de trail, je goed kunt warmlopen en oefenen tijdens verschillende loopclinics.

Houdt deze pagina en onze facebook-pagina goed in de gaten voor updates!

Inschrijven

Binnenkort kun je je inschrijven voor dit evenement! Ben je student, houdt dan je studentnummer gereed en ontvang €5,00 korting op je startbewijs.

 

100 jaar Sportstudies

Op woensdag 2 oktober 1918 werd het Instituut voor Lichamelijke Opvoeding officieel geopend. In oktober 2018 bestaat Sportstudies dus 100 jaar! In het kader van het jubileum organiseert Sportstudies meerdere evenementen en wordt er geld opgehaald voor het goede doel. Op de website vind je alle informatie over het jubileumjaar.