Campus Trail › Campus Groningen

Campus Trail

Campus Trail

Campus Trail

vr, 15 september 2017
14:00 uur tot 17:00 uur
Zernike Campus Groningen

Een bijzondere loop dwars door gebouwen heen


Altijd al willen weten wat er zich afspeelt achter al die deuren op Zernike Campus Groningen? Doe dan mee met de Campus Trail op vrijdag 15 september 2017. Loop samen met collega’s, studiegenoten, campusbewoners, vrienden en familie over de Zernike Campus tijdens dit nieuwe, sportieve event! Een bijzondere loop van 4 mijl tijdens de week waarin het Sportcentrum haar 50 jarige lustrum viert. Niet alleen door straten en over het terrein, nee ook dwars door de gebouwen op de Zernike Campus.

Start 14:00 uur vanaf het ACLO Sportcentrum

Op 15 september 2017 starten de eerste deelnemers om 14:00 uur vanaf het ACLO Sportcentrum. Het uitdagende parcours van in totaal 6,5 km volgt vanaf daar zijn weg dwars door verschillende gebouwen. Natuurlijk zoveel mogelijk op plekken waar je anders nooit komt. De finish is evenals de startlocatie bij het ACLO Sportcentrum waar deelnemers na afloop van het evenement een medaille in ontvangst mogen nemen.

“Een actief evenement op de Campus waarmee ‘Healthy Ageing’ zichtbaar wordt was lange tijd een wens van Lode Holding. Wij geloven dat beweging cruciaal is voor gezondheid, functioneren en presteren. Onze business is gericht op het betrouwbaar meten en monitoren van bewegen en prestatievermogen. We vinden het geweldig dat dit evenement op ons eigen terrein plaats zal vinden en laten graag zien wat we in huis hebben.” aldus Johannes Wolters (Lode Holding).

Blijf op de hoogte!

 

Volg ons op Facebook voor actuele informatie over de Campus Trail. Het parcours van de Campus Trail gaat dwars door 14 gebouwen! Langzamerhand wordt bekend gemaakt welke gebouwen hun deuren speciaal openen op 15 september.

Wees als eerste op de hoogte van deze bijzondere onderdelen! >> Route updates

 


 

Discussie: trainingsschema's

Veel mensen in Groningen lopen hard. In de stad word je links en rechts ingehaald door lopers die trainen voor de Campus Trail en de 4Mijl. Sportarts Steef Bredeweg (UMCG) en Running Girl Kelly Sandys schrijven in aanloop naar de 4 Mijl wekelijks een verhaal over hardlopen. Deze week bespreken ze de stelling: trainingsschema’s zijn dé sleutel tot een succesvolle hardloopprestatie. Steef benadert de stelling vanuit de wetenschap, Kelly vanuit de praktijk. Lees hier het hele artikel.

 

Route updates

Benieuwd welke gebouwen er mee doen aan de Campus Trail?
Bekijk de route hier!


Inschrijven

De inschrijving is gesloten! Tot vrijdag 15 september!

 

Bij deelname gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Join the healthy movement

Join the healthy movement

“We vinden het geweldig dat dit evenement op ons eigen terrein plaats zal vinden en laten graag zien wat we in huis hebben"

De initiatiefnemers van de Campus Trail zijn: Campus Groningen, het Sportcentrum, ACLO, Lode Holding en Bedrijvenvereniging WEST.