Campus Happy Hour › Campus Groningen

Campus Happy Hour

Campus Happy Hour

Campus Happy Hour

do, 22 juni 2017
16:00 uur tot 18:00 uur
Tent naast de Energy Barn, Zernikelaan 17, Groningen

Borrel mee tijdens het Campus Happy Hour op het TransFuture Festival op donderdag 22 juni vanaf 16 uur! Ontmoet hier je partners en ‘medebewoners’ op Zernike Campus Groningen tijdens dit bijzondere festival over duurzame energie bij EnTranCe. Geniet van een drankje en ontmoet mensen die samen met jou de Campus maken.

Het Campus Happy Hour wordt georganiseerd door het Campusmanagement, voor alle mensen die op de campus werken of er op een andere manier bij betrokken zijn. We nodigen jullie van harte uit aanwezig te zijn op donderdag 22 juni 2017, vanaf 16 uur!

Details Campus Happy Hour

Data: donderdag 22 juni 2017, vanaf 16 uur tot 18.00 uur
Locatie: TransFuture Festival bij EnTranCe, Zernikelaan 17 in Groningen. Het Campus Happy Hour vindt plaats in de tent naast de Energy Barn.
Parkeren: Er is gratis parkeergelegenheid bij EnTranCe, en op het Transferium aan de Prof. Uilkensweg.
Aanmelden: Deelname aan het Campus Happy Hour is gratis voor genodigden. Aanmelding is wel verplicht i.v.m. de catering: de organisatie werkt met muntjes. Deze krijg je ter plekke van het campusmanagement uitgereikt, zolang de voorraad strekt.

Over het TransFuture Festival

Op donderdag 22 en vrijdag 23 juni 2017 organiseert EnTranCe, de energieproeftuin van de Hanzehogeschool Groningen en Energy Academy Europe, voor de derde keer het TransFuture Festival. Een festival voor professionals, ondernemers, bedrijven, overheden en belangstellenden rondom nieuwe energie en innovatie. Het TransFuture Festival draagt op donderdag 22 juni het karakter van een business to business event, waarbij kennis delen, netwerken en bijpraten in een goeie festival-sfeer centraal staat.