Entrepreneurs on Campus Diner 2018 › Campus Groningen

Entrepreneurs on Campus Diner 2018

Entrepreneurs on Campus Diner 2018

Entrepreneurs on Campus Diner 2018

di, 16 oktober 2018
16:30 uur tot 21:00 uur
Energy Barn (Zernikelaan 17, 9747 AJ).

Persoonlijke uitnodiging

Vorig jaar is met succes het eerste Campus Diner georganiseerd, waarbij de tafel het podium is voor goede gerechten én discussies onder de ±100 aanwezigen. Tijdens het Campus Diner van 2017 stonden de thema’s talent en innovatie centraal. Op de toen gedefinieerde kansen en uitdagingen is inmiddels veel ondernomen. Ook is er besloten om van het Entrepreneurs on Campus Diner een jaarlijks evenement te maken.

Het diner is dé plek voor geïnteresseerde ondernemers en industrie om geïnspireerd te raken door en in gesprek te treden met de aan de Campus gelieerde bedrijven, instellingen en overheden.

Campus Groningen nodigt u van harte uit voor het Campus Diner 2018, op 16 oktober a.s. (16.30u - 21.00u). Het diner zal plaatsvinden op Campus Groningen, in de Energy Barn (Zernikelaan 17, 9747 AJ).

Gedurende deze avond vieren we dat Campus Groningen de snelst groeiende Campus van Nederland is. Daarnaast zoomen we graag met u in op het thema digitalisering: Wat zijn uw kansen en uitdagingen?

Nederland heeft een sterke uitgangspositie voor een tweede digitale transitie. Onze digitale infrastructuur is excellent en ons onderzoek state-of-the-art. Toch maken we volgens experts maar 15 procent van het digitale potentieel waar. In interactieve sessies zullen we met elkaar verkennen waar we in Noord-Nederland staan en wat er voor nodig is om gezamenlijk ‘een digitale kwantumsprong’ te maken.

Uw deelname is uiteraard gratis. Deze uitnodiging is persoonlijk.

 

Aanmelden

De aanmelding is gesloten. Wilt u toch nog aanwezig zijn bij het diner of bent u vergeten zich eerder online aan te melden? Stuur dan een mail naar amber@campusgroningen.nl