Campus Café ZC › Campus Groningen

Campus Café ZC

Campus Café ZC

Campus Café ZC

vr, 20 september 2019
16:00 uur tot 18:00 uur
Innovation Center van Avebe, Zernikelaan 8, Groningen, Atrium

Welke relaties zijn er tussen voedsel en gezondheid? Dat is het thema van het komend Campus Café op vrijdag 20 september. Het thema 'Food & Health' sluit aan bij de locatie waar we te gast zijn: het Innovation Center van Avebe. Dit prachtige nieuwe gebouw is op vrijdag 20 september tevens start- en eindlocatie van de Campus Trail. Deze twee events worden dus gecombineerd op dezelfde locatie, wat tevens de reden is waarom het Café dit keer bij uitzondering op een vrijdag plaatsvindt.

Geniet tijdens het Café van een hapje en een drankje en ontmoet mensen die samen met jou de Campus maken. Daarbij nodigen we je uit om 1 of 2 introducés mee te nemen. We praten je ook kort bij over alle ontwikkelingen op Campus Groningen: een ideale manier om op de hoogte te blijven!

Programma

16.00 uur       Inloop met drankje
16.30 uur       Welkomstwoord door Edward van der Meer, Managing Director Campus Groningen
16.35 uur       Inhoudelijke bijdrages en pitches rondom thema 'Food & Health':

  • Anne Sikkema, Site Manager en QESH Manager (Quality, Environment, Safety en Health) van het Innovation Center van Avebe, waar wordt gewerkt aan producten uit de plantaardige grondstof aardappel
  • Janny Chen (Senoir Accountmanager-Sales Good Food bij Avebe) over de relatie tussen Avebe en Food & Health
  • Dr. Sahar el Aidy, Rijksuniversiteit Groningen, Kunnen darmbacteriën je stemming beïnvloeden? Over de samenhang tussen microbiota en de darm-brein verbinding. (in het Engels)            

16.50 uur       Borrel met hapjes. Er worden alleen alcoholvrije dranken geschonken
18.00 uur       Einde programma

Locatie
We zijn ditmaal te gast bij het Innovation Center van Avebe aan de Zernikelaan 8, in het Atrium. Parkeren kan gratis op P5 en P6 (P+R aan de prof. Uilkensweg).
Avebe is op dat moment tevens het begin- en eindpunt van de Campus Trail.

Over het Campus Café

Het Campus Café wordt twee maal per jaar georganiseerd door het Campusmanagement, zowel op Zernike Campus als op de Healthy Ageing Campus, voor alle mensen die op de campus werken, studeren of er op een andere manier bij betrokken zijn. Je treft hier je partners uit de kennisinstellingen, het bedrijfsleven en het campusmanagement.

Aanmelden

Deadline aanmelding: uiterlijk maandag 16 september i.v.m. de catering. 

De aanmelding is nu gesloten.