Campus Café ZC › Campus Groningen

Campus Café ZC

Campus Café ZC

Campus Café ZC

vr, 20 september 2019
16:00 uur tot 18:00 uur
Innovatiecentrum Avebe, Zernikelaan 8, Groningen, Atrium

Kom je ook weer langs tijdens het Campus Café, editie Zernike Campus, op vrijdag 20 september 2019? Het thema is dit keer 'Food & Health', zeer passend bij de locatie, namelijk het nieuwe Innovatiecentrum van Avebe. Het Campus Café is een informele ontmoeting tussen science en business op een verrassende locatie op Zernike Campus, onder het genot van een borrel. 

Geniet tijdens het Café van een hapje en een drankje en ontmoet mensen die samen met jou de Campus maken. Daarbij nodigen we je uit om 1 of 2 introducés mee te nemen. We praten je ook kort bij over alle ontwikkelingen op Campus Groningen: een ideale manier om op de hoogte te blijven!

Voorlopig programma

16.00 uur       Inloop met koffie/drankje
16.30 uur       Welkomstwoord door Campus Groningen
16.35 uur       Inhoudelijke bijdrages en pitches rondom thema 'Food & Health'
17.50 uur       Borrel
18.00 uur       Einde programma

Locatie
We zijn ditmaal te gast bij het Innovatiecentrum van Avebe aan de Zernikelaan 8, in het Atrium. Dit is op dat moment tevens het begin- en eindpunt van de Campus Trail!

Meld je hier (en eventuele introducees) aan voor het Campus Café:

Aanmelden Campus Café 20 september 2019

Over het Campus Café

Het Campus Café wordt twee maal per jaar georganiseerd door het Campusmanagement, zowel op Zernike Campus als op de Healthy Ageing Campus, voor alle mensen die op de campus werken, studeren of er op een andere manier bij betrokken zijn. Je treft hier je partners uit de kennisinstellingen, het bedrijfsleven en het campusmanagement.