Campus Café ZC › Campus Groningen

Campus Café ZC

Campus Café ZC

Campus Café ZC

do, 28 februari 2019
16:00 uur tot 17:30 uur
Hanzehogeschool, Zernikeplein 7 in Groningen, ruimte 'Het Podium'

Kom je ook weer langs tijdens het Campus Café, editie Zernike Campus, op donderdag 28 februari 2019? Het Campus Café is een informele ontmoeting tussen science en business op een verrassende locatie op Zernike Campus, onder het genot van een borrel. Dit keer nemen we een kijkje achter de schermen van een van de grootste bouwprojecten die momenteel gaande is op Zernike Campus: de verbouwing van het complex rondom de Van OlstToren van de Hanzehogeschool aan het Zernikeplein 7 ('ZP7'). De Hanzehogeschool wil het complex ombouwen tot een toegankelijk campusgebouw, en een levendig middelpunt voor studenten, medewerkers én bezoekers.

Projectleider Peter Buursma neemt ons mee in de plannen. Ook zal Wouter Zijlstra, eigenaar van het bedrijf Greatwaves, een pitch geven over de pilot die Greatwaves uitvoert op Zernike Campus, om met behulp van slimme wifi gebouwen duurzamer te maken.

Geniet tijdens het Café van een hapje en een drankje en ontmoet mensen die samen met jou de Campus maken. Daarbij nodigen we je uit om 1 of 2 introducés mee te nemen. We praten je ook kort bij over alle ontwikkelingen op Campus Groningen: een ideale manier om op de hoogte te blijven!

Programma

16.00 uur       Inloop met koffie/drankje
16.15 uur       Welkomstwoord door Campus Groningen
16.20 uur       Inhoudelijke bijdrages en pitches rondom ZP7,

  • Peter Buursma, projectleider verbouwing, Hanzehoegschool
  • Wouter Zijlstra, eigenaar Greatwaves, over pilot slimme wifi op Zernike Campus

16.35 uur       Borrel
17.30 uur       Einde programma

Locatie
Hanzehogeschool, Zernikeplein 7 op Zernike Campus Groningen, ruimte 'Het Podium' (ruimte met kleine tribune naast de Mediatheek). Volg de borden 'Mediatheek'. 

Meld je hier (en eventuele introducees) aan voor het Campus Café:

Aanmelden Campus Café 28 februari 2019
Artist's impression van de vernieuwde zuidvleugel van ZP7
Artist's impression van de vernieuwde zuidvleugel van ZP7

Over het Campus Café

Het Campus Café wordt twee maal per jaar georganiseerd door het Campusmanagement, zowel op Zernike Campus als op de Healthy Ageing Campus, voor alle mensen die op de campus werken, studeren of er op een andere manier bij betrokken zijn. Je treft hier je partners uit de kennisinstellingen, het bedrijfsleven en het campusmanagement.