Campus Café HAC › Campus Groningen

Campus Café HAC

Campus Café HAC

Campus Café HAC

do, 7 november 2019
16:00 uur tot 17:30 uur
Het Wiebenga, Petrus Driessenstraat 3, Groningen

Campus Groningen nodigt je van harte uit voor het Campus Café, editie Healthy Ageing Campus, op donderdag 7 november 2019! Dit keer zijn we te gast in het vernieuwde Wiebenga op de Healthy Ageing Campus. In deze locatie van de Hanzehogeschool zijn de Academie voor Gezondheidsstudies en de Academie voor Verpleegkunde gehuisvest. De focus van dit Café ligt bij een onmisbaar onderdeel van de zorg: verpleegkunde en de innovaties in dit veld.

Tijdens dit Café krijg je een kijkje achter de schermen van het moderne verpleegkunde-onderwijs. Je brengt een bezoek aan het nieuwe skillslab waar onderwijs wordt gegeven aan de hand van HAL-simulatiepoppen. Een docent Verpleegkunde vertelt hoe de lessen Critical Care eruitzien. Ook kun je zelf ervaren wat de mogelijkheden in dit skillslab zijn.

Programma

16.00 uur       Inloop met koffie/drankje
16.15 uur       Welkomstwoord door Annet de Vree, Community Manager Campus Groningen
16.20 uur       Bezoek aan het skillslab Critical Care van de opleiding Verpleegkunde van de Hanzehogeschool. Met uitleg door docenten Yana Hovhannisyan en Gertie Jonker.
16.35 uur       Borrel
17.30 uur       Einde programma

Locatie
Het Wiebenga van de Hanzehogeschool, Petrus Driessenstraat 3 in Groningen, ruimte de Wiebengazaal. Let op qua parkeren: het Wiebenga bevindt zich in een betaald parkeren-omgeving en beschikt niet over een eigen parkeerterrein. Je kunt je auto het beste parkeren in parkeergarage Circus aan de Korreweg (onder de Jumbo). Deze parkeergarage ligt op ongeveer 5 minuten loopafstand van locatie Wiebenga.

Aanmelden Campus Café, editie HAC, op 7 november

Over het Campus Café

Het Campus Café wordt twee maal per jaar georganiseerd door het Campusmanagement, zowel op Zernike Campus als op de Healthy Ageing Campus, voor alle mensen die op de campus werken, studeren of er op een andere manier bij betrokken zijn. Je treft hier je partners uit de kennisinstellingen, het bedrijfsleven en het campusmanagement.

Geniet tijdens het Café van een hapje en een drankje en ontmoet mensen die samen met jou de Campus maken. Daarbij nodigen we je uit om 1 of 2 introducés mee te nemen. We praten je ook kort bij over alle ontwikkelingen op Campus Groningen: een ideale manier om op de hoogte te blijven!

Detail interieur van het Wiebenga
Detail interieur van het Wiebenga