Campus Café HAC › Campus Groningen

Campus Café HAC

Campus Café HAC

Campus Café HAC

do, 11 oktober 2018
16:00 uur tot 17:30 uur
Volgt, in ieder geval op de Healthy Ageing Campus

Kom je ook weer langs tijdens het Campus Café, editie Healthy Ageing Campus, op donderdag 11 oktober 2018? Het Campus Café is een informele ontmoeting tussen science en business op een verrassende locatie op de Healthy Ageing Campus, onder het genot van een borrel. Het thema van dit Café zal aansluiten bij de Healthy Ageing Week (6-14 oktober): een Gezonde Omgeving.

Geniet van een hapje en een drankje en ontmoet mensen die samen met jou de Campus maken. Daarbij nodigen we je uit om 1 of 2 introducés mee te nemen. We praten je ook kort bij over alle ontwikkelingen op Campus Groningen: een ideale manier om op de hoogte te blijven!

Programma en locatie

16.00 uur       Inloop met koffie/drankje
16.15 uur       Welkomstwoord door Campus Groningen
16.20 uur       Bijdrage rond thema 'Een Gezonde Omgeving', het thema van de Healthy Ageing Week
16.35 uur       Borrel
17.30 uur       Einde programma

Locatie
Volgt, in ieder geval op de Healthy Ageing Campus.

Over het Campus Café

Het Campus Café wordt twee maal per jaar georganiseerd door het Campusmanagement, zowel op Zernike Campus als op de Healthy Ageing Campus, voor alle mensen die op de campus werken, studeren of er op een andere manier bij betrokken zijn. Je treft hier je partners uit de kennisinstellingen, het bedrijfsleven en het campusmanagement.

Over de Healthy Ageing Week

Tal van organisaties bundelen van 6 t/m 14 oktober 2018 krachten. Wat hebben inwoners van de Noordelijke provinciën in hun omgeving nodig om gezond te leven en om in een gezonde omgeving op te groeien? Deze vraag staat centraal tijdens de Healthy Ageing Week die van 6 t/m 14 oktober wordt georganiseerd door: Healthy Ageing Northern Netherlands (HANNN), UMCG, gemeente Groningen, provincie Groningen, Rijksuniversiteit Groningen en Hanzehogeschool. Tijdens de Healthy Ageing Week wordt door de organisatie van diverse activiteiten de wetenschap op een laagdrempelige manier toegankelijk gemaakt voor een grote groep mensen.

Aanmelden Campus Café 11 oktober, editie Healthy Ageing Campus