Campus Café › Campus Groningen

Campus Café

Campus Café

Campus Café

do, 15 maart 2018
16:00 uur tot 17:30 uur
Energy Academy Europe, Nijenborgh 6, Groningen

Kom je ook weer langs tijdens het Campus Café op donderdag 15 maart 2018? Het Campus Café is een informele ontmoeting tussen science en business op een verrassende locatie op de Campus, onder het genot van een borrel. Geniet van een hapje en een drankje en ontmoet mensen die samen met jou de Campus maken. Daarbij nodigen we je uit om 1 of 2 introducés mee te nemen. We praten je ook kort bij over alle ontwikkelingen op Campus Groningen: een ideale manier om op de hoogte te blijven!

Het thema van dit Café is energie. De onlangs opgerichte New Energy Coalition zal een inkijkje geven in hun missie en projecten. De New Energy Coalition heeft als doel om de wereld duurzamer en mooier te maken: "Dit gaan wij doen door een wezenlijke bijdrage te leveren aan de energietransitie, zowel op nationaal als internationaal niveau. Om de juiste verbindingen te maken, zijn Stichting Energy Valley, Energy Academy Europe en Energy Delta Institute samen verder gegaan als New Energy Coalition." 

Programma

16.00 uur       Inloop met koffie/drankje
16.15 uur       Welkomstwoord door Ron van der Weerd, programmamanager Real Estate en Campus ontwikkeling, Hanzehogeschool
16.20 uur       Gertjan Lankhorst, Algemeen directeur van de New Energy Coalition
16.35 uur       Borrel
17.30 uur       Einde programma

Locatie van het Campus Café: de Energy Academy Europe op Zernike Campus
Locatie van het Campus Café: de Energy Academy Europe op Zernike Campus

Over het Campus Café

Het Campus Café wordt twee maal per jaar georganiseerd door het Campusmanagement, voor alle mensen die op de campus werken, studeren of er op een andere manier bij betrokken zijn. Je treft hier je partners uit de kennisinstellingen, het bedrijfsleven en het campusmanagement.