BusinessClass Pitch Event › Campus Groningen

BusinessClass Pitch Event

BusinessClass Pitch Event

BusinessClass Pitch Event

do, 1 februari 2018
18:30 uur tot 21:30 uur
Energy Barn, Zernikelaan 17, Groningen

Business Match Groningen organiseert op donderdag 1 februari het BusinessClass Pitch Event. Drie studenten van de minor BusinessClass aan de Hanzehogeschool Groningen gaan strijden om het beste bedrijfsidee van de minor BusinessClass. Welke student gaat er met de hoofdprijs van €500,- vandoor? En welke student wint de prestigieuze publieksprijs?

Over BusinessClass Pitch Event

Het afgelopen half jaar hebben studenten van de minor 'BusinessClass Ondernemerschap' gewerkt aan een eigen Businessplan. Nu deze plannen concreet zijn, hebben ze deelgenomen aan het traject richting de finale. Na een pitchworkshop, speeddates met verschillende Groningse ondernemers en een spannende kwalificatieronde staan er nu drie studenten in de finale.

BusinessMatch Groningen is het studentenplatform voor ondernemerschap op de Hanzehogeschool Groningen.

Aanmelden

Wil jij aanwezig zijn bij deze spannende finale? Hieronder kun je je aanmelden! Bekijk niet alleen de pitches van de 3 finalisten, maar luister ook naar het inspirerende verhaal van Stef van der Ziel, oprichter van de internationale streaming bedrijven Jet-Stream en StreamZilla en sluit aan bij de gezellige netwerkborrel achteraf!

Meld je officieel aan via http://eepurl.com/dhsddr om jezelf van een plek te verzekeren!