Business Meets University › Campus Groningen

Business Meets University

Business Meets University

Business Meets University

vr, 14 december 2018
14:00 uur tot 18:30 uur
Faculteit Economie en Bedrijfskunde, Kapteynborg, zaal 015

De faculteit Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Rijksuniversiteit Groningen organiseert samen met Gemeente Groningen en VNO/NCW Noord voor het Noordelijke bedrijfsleven het evenement ‘Business Meets University’. Tijdens dit evenement op vrijdag 14 december kunnen ondernemers de nieuwste kennis tot zich nemen over Innovatie & Transformatie.

Voor wie?

Heeft u als ondernemer, bedrijf of organisatie een vraagstuk? Wilt u bijvoorbeeld een product vernieuwen, een andere doelgroep benaderen, of beter gebruik maken van (social) media? Of wilt u zich laten inspireren door de volgende generatie professionals? Dan bent u welkom op dit event.

Kennis delen

De wereld wordt steeds complexer en veranderingen volgen elkaar in hoog tempo  op. Zonder innovatie kan een bedrijf moeilijk overleven. De toekomst doet een beroep op  uw interne creativiteit als ondernemer en vraagt om externe verbinding, juist voor  het MKB. Tijdens dit evenement maakt u actief kennis met relevante expertise van wetenschappers over innoveren en transformeren. 

Workshops

Meld u aan voor het evenement en geef  aan welke workshops u wilt volgen op www.rug.nl/feb/mkb. Nieuwe inzichten voor uw vraag U kunt u er ook voor kiezen vooraf een vraagstuk in te dienen, waar onze studenten samen met u mee aan de slag gaan. Met de laatste kennis en een frisse blik geven zij u nieuwe inzichten; inzichten die kunnen leiden tot innovatie.