Broodje Onderzoek › Campus Groningen

Broodje Onderzoek

Broodje Onderzoek

Broodje Onderzoek

do, 28 februari 2019
12:15 uur tot 13:15 uur
UMCG, Hanzeplein 1, Groningen, Panoramazaal

Broodje Onderzoek is een lunchprogramma van het UMCG waarbij je gedurende de werkweek op laagdrempelige wijze kennis kan maken met toponderzoek in het academische ziekenhuis (UMCG). Vanaf twaalf uur 's middags kan je aansluiten voor de lunch en tegelijkertijd getrakteerd worden op recente ontwikkelingen vanuit medisch onderzoek. 

Alles wat ontspoort!
De derde lunchlezing op donderdag 28 februari wordt verzorgd door de vooraanstaande wetenschapper, prof. dr. Jan Jacob Schuringa. Schuringa is hoogleraar experimentele hematologie en als zodanig internationaal bekend door zijn werk. Hij weet als geen ander hoe een gewone cel ontspoort tot kankercel.  Schuringa ontwierp modellen om dit te onderzoeken en om versneld analyses te kunnen doen.

Programma 28 februari

12:15 – 12:30 uur  Inloop en lunch
12:30 – 13:00 uur  Interactieve lezing door prof. Jan Jacob Schuringa
13:00 – 13:15 uur  Uitloop, vragen en netwerken

Inschrijven

De laagdrempelige ‘Broodje Onderzoek’ lezingen duren ongeveer een half uur, waarna er tijd is voor vragen. De lunchlezingen zijn voor iedereen toegankelijk, maar bedrijven in de stad krijgen via deze mail de kans hun werknemers via deze voorinschrijving aan te melden. 

Voor slechts € 7,50 krijgt de bezoeker daarbij een verzorgde lunch. Op donderdag 28 februari 2019 start de lunchlezing om 12:15 uur in het UMCG in de Panoramazaal met de inloop. 

Aanmelden
Opgave is verplicht en kan door op deze link te klikken.  Deadline voor inschrijving is 24 februari.