Bijeenkomst duurzame energie en circulaire economie › Campus Groningen

Bijeenkomst duurzame energie en circulaire economie

Bijeenkomst duurzame energie en circulaire economie

Bijeenkomst duurzame energie en circulaire economie

wo, 3 april 2019 t/m do, 4 april 2019
Bytesnet, De Bunders 1, Groningen

Progress Events organiseert jaarlijks bijeenkomsten en netwerkevenementen op het gebied van duurzame energie en circulaire economie en nodigt je uit voor deze platformbijeenkomst op woensdag 3 en donderdag 4 april 2019.

Koppeling met Duitsland

Samen met New Energy Coalition, gemeente Groningen en Groningen Gist is er een programma samengesteld, waarin de koppeling met Duitsland gemaakt wordt en de volgende thema’s aan de orde komen: groene waterstof, groen gas, groene warmte, duurzaamheid en energie van de toekomst. Vervolgens is er de optie om deel te nemen aan het grootste bierdiner van Europa, bereid met streekprodukten door topchefs uit het Noorden met noordelijke bieren en biersommeliers.

Tijdens deze platformbijeenkomst en netwerkevent  zullen de volgens thema’s aan de orde komen: groene waterstof, groen gas, groene warmte, duurzaamheid en energie van de toekomst.

Aanmelden

N.B. Er zijn 50 plaatsen beschikbaar en enkel ondernemers & beslissingsbevoegden kunnen zich aanmelden voor deze activiteit. De organisatie behoudt zich het recht voor om bij te veel aanmeldingen te selecteren. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en verdere informatie.

Opgave via info@progressevents.nl