Bezoekersreis connecting Health IT › Campus Groningen

Bezoekersreis connecting Health IT

Bezoekersreis connecting Health IT

Bezoekersreis connecting Health IT

ma, 16 april 2018 t/m wo, 18 april 2018
Berlijn,Duitsland

Van 16 tot 18 april 2018 wordt de bezoekersreis naar de connecting Health IT (ConhIT) Beurs & Congres in Berlijn georganiseerd. Dit is een van de grootste eHealth/Health IT-beurzen in Europa.

Dit bezoek wordt georganiseerd door Task Force Health Care en i.s.m met het NBSO Stuttgart.

 

Tijdens dit bezoek kan men de juiste partners vinden en de grootste zorgmarkt van de Europese Unie verkennen. Deze reis is interessant voor bedrijven en kennisinstellingen actief in de healthcare-secor en met name (maar niet uitsluitend) werkzaam op het gebied van:

  • eHealth: slimme oplossingen om bestaande middelen in de gezondheidszorg zoals informatie, financiering en geneesmiddelen beter en efficiënter te gebruiken. Diensten & technologieën die het o.a. mogelijk maken: op afstand patiënten te monitoren; informatie beter en sneller te verspreiden; de toegang tot de gezondheidszorg te vergroten (bijv. telemedicine); op afstand consultaties af te nemen
  • Mobility & Vitality: producten en diensten t.b.v. met name ouderen- en gehandicaptenzorg om patiënten zo lang mogelijk zelfstandig (thuis) te laten leven en bewegen.

 

Het bezoekersprogramma bestaat uit:

  • Kennisdeling & begeleiding door TFHC (sectorexpert) en het NBSO Stuttgart (Duitsland expert)
  • Bezoeken aan de conhIT, Europa’s meest prominente Health IT congres en expo.
  • Individuele partnering met relevante partijen voor uw bedrijf/organisatie (i.s.m. het Enterprise Europe Network)
  • Collectieve bezoeken naar relevante organisaties in/en rondom Berlijn waaronder Vivantes in Berlijn
  • Netwerkrecepties om informeel met relevante partijen in contact te komen
  • Een Länder panel tijdens de ConhIT waar de Nederlandse Delegatie en eHealth markt wordt voorgesteld
  • Deelname aan de Dutch Digital Health Night op de Nederlandse ambassade te Berlijn; een pitchevenement waar Nederlandse en Duitse partijen hun product of service kunnen pitchen

Interesse?

Inschrijving is gesloten.

De kosten voor deelname aan de health missie bedragen € 595 voor TFHC-leden en € 795 voor niet-leden. Bedragen zijn exclusief BTW en exclusief reis- en verblijfskosten.

50% korting: mogelijk komt u in aanmerking voor een SIB missievoucher, die vanuit RVO.nl wordt aangeboden. Met een missievoucher krijgt u een financiële tegemoetkoming op de deelnamekosten. Op de SIB Missievoucher pagina vindt u meer informatie en kunt u een missievoucher aanvragen.

Om het gezamenlijke en uw individuele succes van de missie te vergroten, organiseren wij ter voorbereiding een deelnemersbijeenkomst op donderdag 29 maart a.s. in Nederland.