Bewoners en MKB: Meer gezonde jaren in eigen omgeving › Campus Groningen

Bewoners en MKB: Meer gezonde jaren in eigen omgeving

Bewoners en MKB: Meer gezonde jaren in eigen omgeving

Bewoners en MKB: Meer gezonde jaren in eigen omgeving

Bewoners en MKB: Meer gezonde jaren in eigen omgeving

do, 16 mei 2019
14:30 uur tot 17:30 uur
Baron Theater - Verbindingsweg 9, Opende

Op 16 mei wordt er tijdens de bijeenkomst “Meer gezonde jaren in eigen omgeving” de wensen van inwoners van Groningen en Ommeland gekoppeld aan ontwikkelaars die oplossingen bieden op het terrein van meer gezonde jaren in de eigen omgeving. Heel concreet en heel erg praktisch, dat is het idee! 

  • U bent onderdeel van een initiatief of organisatie die een actieve bijdrage levert aan een zorgzame, zelfredzame gemeenschap. Een gemeenschap waarin mensen zo lang mogelijk kunnen genieten van gezonde jaren in hun eigen, vertrouwde omgeving. Maar ergens bekruipt u het gevoel dat er nog iets mist. 
  • U bent ontwikkelaar van producten of diensten die een bijdrage kunnen leveren aan bovenstaande ambitie, en u doet dit het liefste op basis van wezenlijke vragen vanuit de samenleving. 

Tijdens het evenement worden aan verschillende gesprekstafels de bewoners gekoppeld aan de ondernemers. Aan het eind van de dag is duidelijk aan welke oplossingen de bewoners behoefte hebben om langer gezond in hun eigen omgeving te kunnen blijven wonen en hoe ondernemers deze oplossingen het beste bij de bewoners kunnen krijgen. Aan de andere kant zien bewoners uit Groningen wat de mogelijkheden zijn en werken zij actief mee aan hun eigen gezonde en zelfredzame omgeving.

Waar en wanneer

Plaats van handeling is het Baron Theater in Opende. Een dorp aan de rand van de provincie in het hart van Noord-Nederland. In dit theater bouwen wij samen aan een omgeving waarin bewoners langer gezond thuis kunnen blijven. U wordt verwacht vanaf 14:30 uur en vanaf 17:30 uur zal het officiële programma afgelopen zijn. 

Aanmelden

Aanmelden kan nog! Dit kan via de website van het HANNN (www.hannn.eu)