Barn Talk: 'Hoe twijfelbrigades klimaatbeleid en de energietransitie vertragen' › Campus Groningen

Barn Talk: 'Hoe twijfelbrigades klimaatbeleid en de energietransitie vertragen'

Barn Talk: 'Hoe twijfelbrigades klimaatbeleid en de energietransitie vertragen'

Barn Talk: 'Hoe twijfelbrigades klimaatbeleid en de energietransitie vertragen'

wo, 6 juni 2018
16:00 uur tot 18:00 uur
EnergyBarn, Entrance, Zernikelaan 17, Groningen

Wetenschappelijk gezien is het helder: de aarde warmt op en dat komt door de mens. Niettemin hebben twijfelbrigades met succes klimaatbeleid weten uit te stellen door de klimaatwetenschap stelselmatig te ondermijnen. In deze Barn Talk stelt Jan Paul van Soest het publiek de vraag hoe we verder komen in de energietransitie. Op woensdag 6 juni 2018 is de Barn Talk in de Energy Barn en legt van Soest de vinger op de zere plek. Doen voorstanders van de energietransitie het eigenlijk wel beter? 

Over Jan Paul van Soest

Jan Paul van Soest is altijd op zoek naar oplossingen voor duurzaamheidsvraagstukken. Zijn expertise ligt in het oplossingen brengen bij complexe maatschappelijke onderhandelingsprocessen. Hij publiceert hierover regelmatig stukken en naast zijn werkzaamheden als onderzoeker, idee-ontwikkelaar en adviseur is hij ook een veel gevraagd voorzitter en spreker bij duurzaamheidsbijeenkomsten. Nadat hij het eerste rapport van de Club van Rome had gelezen besloot van Soest Milieuhygiëne te studeren in Wageningen. Sinds 1974 houdt hij zich met weinig anders dan duurzaamheid bezig. Hij is lid of lid geweest van tal van besturen, raden en commissariaten, zoals bijvoorbeeld De Groene Zaak en het Triodos Groenfonds. 

Wat zijn Barn Talks?

Barn Talks zijn verrassende debatten met altijd een hoofdgast met een inspirerend verhaal die het publiek kan meenemen in de debatten en gesprekken. De Barn Talks geven een extra impuls en netwerk voor energieprofessionals en andere geïnteresseerden rondom het thema energie.

 

 

 

Bron: EnTranCe