Barn Talk: Harm op zoek naar een betere wereld › Campus Groningen

Barn Talk: Harm op zoek naar een betere wereld

Barn Talk: Harm op zoek naar een betere wereld

Barn Talk: Harm op zoek naar een betere wereld

wo, 6 februari 2019
16:00 uur tot 18:00 uur
Energy Barn, Zernikelaan 17, Groningen

Televisiepresentator Harm Edens neemt ons tijdens deze Barn Talk mee in zijn zoektocht naar waar het heen moet in de wereld. Zijn zoektocht heeft hem gebracht waar hij nu is: al bijna 20 jaar ambassadeur van het Wereld Natuur Fonds en veelgevraagd dagvoorzitter tijdens duurzaamheidsbijeenkomsten. De Barn Talk met Harm Edens is op woensdag 6 februari 2019 in de Energy Barn.

Edens stelt zelf over zijn zoektocht: "Willen we een toekomst hebben op deze aarde, dan moeten we snel naar een circulaire economie. Daar hou ik me dagelijks mee bezig. En ik ben hoopvol...” Hij gaat tijdens deze Barn Talk het debat aan met het publiek over hun reis naar een duurzamere wereld en wat hiervoor nodig is.

Over Harm Edens

arm Edens is geboren en getogen in Enschede. Hij heeft Nederlandse Taal- en Letterkunde gestudeerd in Groningen en daarna Theatherwetenschap in Amsterdam. Na zijn studies is hij begonnen als tekstschrijver voor hoorspelen waarna er vele series volgden zoals In de Vlaamsche Pot, Sam Sam en ’t Zonnetje in Huis. Vanaf 1996 presenteert hij Dit Was Het Nieuws en vele andere programma’s.
 
Zijn interesse in duurzaamheid begon al vroeg. Vanaf 1999 werd hij officieel ambassadeur van het Wereld Natuur Fonds. Daarnaast is hij een veel gevraagd dagvoorzitter en spreker tijdens duurzaamheidsevenementen. Op BNR Radio presenteert hij het programma BNR Duurzaam.

Over Harm Edens