Barn Talk: The Trillion Dollar Shift › Campus Groningen

Barn Talk: The Trillion Dollar Shift

Barn Talk: The Trillion Dollar Shift

Barn Talk: The Trillion Dollar Shift

wo, 10 oktober 2018
16:00 uur tot 17:15 uur
Energy Barn, Zernikelaan 17, Groningen

Marga Hoek is al jaren een groot inspirator en initiatiefnemer in het leiden van bedrijven naar een duurzame toekomst. Met haar sterke zakelijke en economische kennis informeert ze bedrijven over alle mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid. De dag van de Duurzaamheid is dus een perfecte gelegenheid voor haar Barn Talk "The Trillion Dollar Shift: Hoe bedrijfsleven en overheid kunnen bijdragen aan onze 17 werelddoelen" op 10 oktober 2018. Ze neemt het publiek mee naar een duurzamere wereld en presenteert op strategisch, tactisch en operationeel niveau hoe je kan verduurzamen. Als geen ander weet zij de verschillende werelden te verbinden en de omslag naar een duurzame economie en samenleving te versnellen.

Over Marga Hoek

Drs. Marga Hoek inspireert en leidt bedrijven naar een duurzame toekomst, gebaseerd op haar sterke zakelijke en economische kennis. Als Board Member van diverse ondernemingen in Nederland en in de UK en als voorzitter van Het Groene Brein maakt ze zich dagelijks sterk voor een versnelde verduurzaming van de economie. Dag in dag uit streeft ze – nationaal en internationaal – naar verbinding, synergie en co-creatie tussen de verschillende werelden van bedrijfsleven, politiek en wetenschap. Daarnaast is ze auteur van het Managementboek van het jaar 2014: "Zakendoen in de Nieuwe Economie. Ze lanceerde haar nieuwste boek The Trillion Dollar Shift begin dit jaar op het World Economic Forum in Davos. Dit boek beschrijft hoe bedrijfsleven en financiele sector kunnen bijdragen aan onze 17 werelddoelen.

Opening ZAP Innovatiehal (Zernike Advanced Processing Faciliteit)

Na deze Barn Talk volgt de officiële opening van de nieuwe ZAP innovatiehal (17.30-19 uur incl borrel). ​De Zernike Advanced Processing (ZAP) faciliteit is een belangrijke partner voor het Kenniscentrum Biobased Economy. Bij ZAP kunnen studenten en (docent-)onderzoekers samen met het bedrijfsleven toegepast onderzoek verrichten door gebruik te maken van biomassa. ZAP Groningen is mede mogelijk gemaakt door Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN), Ruimtelijk Economisch Programma en de provincie Groningen. ZAP Groningen is een samenwerkingsverband van de Hanzehogeschool Groningen, Rijksuniversiteit Groningen en het Noorderpoortcollege. Meer informatie.