All inclusive | Universiteitsquiz en -sportevenement › Campus Groningen

All inclusive | Universiteitsquiz en -sportevenement

All inclusive | Universiteitsquiz en -sportevenement

All inclusive | Universiteitsquiz en -sportevenement

wo, 12 juni 2019
13:00 uur tot 00:00 uur
Sportcentrum (Blauwborgje 16) en Academiegebouw

Voor de allereerste keer in 405 jaar organiseert de RUG een gecombineerd sportevenement-plus-pubquiz! Een krachtmeting van spieren en hersenen tussen de beste teams van elke faculteit en dienst.

Programma

Dat gaat als volgt: 's middags strijden de teams tegen elkaar op het Sportcentrum  op Zernike Campus in een ludieke 'sport'competitie. Denk aan: een drakenbootrace op de vijver voor het Duisenberggebouw; een 'loopingfiets'-competitie, een bierfietsrace...

Diezelfde avond wordt de historische en parate kennis van elk team getest in een zindere University challenge in het Academiegebouw. Middels een ingewikkelde puntentelling komt uiteindelijk het beste team uit de bus, waarna alle deelnemers nog even vrolijk met elkaar het glas heffen.

Teams

Elk team kan bestaan uit maximaal vijftien personen, en natuurlijk all inclusive: man, vrouw, student, medewerker, Nederlands, internationaal... Tien personen treden 's middags aan op het sportveld, vijf personen pijnigen 's avonds de hersenen. Let op: een team kan dus ook uit tien personen bestaan die zowel 's middags als 's avonds meedoen!

Finale

Na de quiz komen de sport- en breinteams weer bijeen in de Bruinszaal, met hapjes en drankjes. Als de jury eindelijk klaar is met het ingewikkelde gecijfer, wordt de ultieme winnaar bekend gemaakt en heffen we nogmaals het glas!