5G Masterclass › Campus Groningen

5G Masterclass

5G Masterclass

5G Masterclass

do, 22 februari 2018
16:00 uur tot 18:00 uur
5G Lab, Zernikelaan 17, Groningen

Wat is Blockchain? Wat biedt het voor mogelijkheden en wat is de connectie met 5G? Nikos Moustakas van KPN vertelt hierover tijdens de 5G Masterclass op 22 februari in het 5G Lab op Zernike Campus. De 5G Masterclass is voor iedereen toegankelijk en begint om 16.00 uur.

 

Docent Nikos Moustakas

Nikos Moustakas werkt als technisch specialist in het CTO-office van KPN. In zijn functie is hij intensief betrokken bij veel nieuwe technologische ontwikkelingen zoals 5G, Artificial Intelligence en Blockchain en hun impact in het ecosysteem van KPN. Blockchain heeft veel aandacht gekregen na de komst van Bitcoin. Zowel de academische wereld als de privésector is geïnteresseerd in o.a. haar ingebouwde functies, onveranderlijkheid, decentralisatie en veiligheid. Er wordt al geprobeerd om andere toepassingen te identificeren op basis van deze technologie en deze mainstream te maken. Ook en zeker in combinatie met 5G is dit een zeer interessante ontwikkeling.

Over 5G

5Groningen is een initiatief van de Economic Board Groningen en maakt van Noord-Groningen dé proeftuin voor de nieuwste generatie mobiel internet. Ondernemers werken samen met experts om 5G beschikbaar te maken voor iedereen.

Zie voor meer informatie en aanmelden www.5groningen.nl