Get ready to revolutionize the world of frozen desserts! Royal Avebe, based on Zernike Campus, is proud to announce the launch of its latest creation: plant-based ice cream. This groundbreaking product will be presented at the IFT First: Annual Event and Expo in Chicago, United States, from July 16 to July 19.
(Article in Dutch)
Avebe's baanbrekende plantaardige ijs is een bewijs van hun toewijding aan het verleggen van de grenzen van voedselinnovatie. Dit revolutionaire product is gemaakt met hun baanbrekende ingrediënt PerfectaSOL®, afkomstig van aardappelen. Dit lost de uitdagingen op het gebied van textuur en mondgevoel op die plantaardige alternatieven lange tijd hebben geplaagd. Door de kracht van PerfectaSOL® in te zetten, heeft Avebe een veganistisch ijs gecreëerd dat dezelfde heerlijke romigheid, verleidelijke smaken en onberispelijke zachtheid heeft als traditioneel zuivelijs, terwijl het allergeenvrij, GMO-vrij, koosjer en halal is.
"We zijn verheugd om ons plantaardig ijs aan de wereld te introduceren op IFT First," zegt Annelies Huisingh, Marketing Director bij Avebe. "Met PerfectaSOL® hebben we een clean label plantaardig ijs gecreëerd dat niet alleen een uitzonderlijke smaakervaring biedt, maar ook de gezondheid en duurzaamheid van het milieu bevordert. Het is de perfecte mix van aardappeleiwit en zetmeel, waardoor onze klanten de gewenste smaak en textuur kunnen bereiken, terwijl ze toch het volle mondgevoel, de witheid, gelering en gladheid van originele zuivel behouden."
Bij IFT Booth #S3113 nodigt Avebe bezoekers van het evenement uit om deel uit te maken van deze revolutionaire ijservaring. Hier kunnen bezoekers het ongelooflijke potentieel van de aardappelgebaseerde oplossingen ontdekken en hun mening delen over de nieuwste creaties van Avebe.
Source article and picture: Royal Avebe