Social communities › Campus Groningen

Social communities


Campus Groningen

 

Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn...

Interesse in de impact van Campus Groningen?

De innovatie- en samenwerkingsprojecten, de nieuwe bewoners, de ontwikkelingen van de huidige community?  

Sluit je aan bij onze social media communities. 

 

Via de LinkedIn "companypage" staat de impact van de Campusbewoners centraal; evenals op de facebookpagina. 

Via facebook zal je hiernaast meegenomen worden in meer "behind-the-scenes" van de campusbewoners, events en projecten. 

De community op twitter typeert zich als de groep mensen die als eerste op de hoogte wil zijn van het laatste nieuws, en actief de interactie op wil zoeken.  

Op Campus Groningen Instagram vind je foto's van de fysieke Campus, haar bewoners, de campusevenementen en word je op de hoogte gehouden worden van haar groei in de vorm van bouwprojecten.

Op het Youtube kanaal van de Campus Groningen doorkruis je via beeld de Campus en het bruisende leven te midden van onderzoek, ondernemen, onderwijs en innovatie. Sinds 2018 is Campus TV een feit. Iedere week gaat presentatrice Suzan langs bij een van de circa 200 bedrijven.


Zernike Campus

 

Geïnteresseerd in de actualiteiten specifiek gericht op locatie Zernike Campus?

Hoe zit het bijvoorbeeld met de bereikbaarheid van de Campus gedurende de ombouw van de zuidelijke ringweg? Welk project wordt er bij mij "in de achtertuin" gebouwd? 

Deze Zernike Campus specifieke kanalen zullen je op de hoogte houden van het laatste locatienieuws, mededelingen en aankondigingen.

 

Via de LinkedIn group "Zernike Campus" staat de interactie rondom de actualiteiten en groei van de locatie centraal.

Via facebook zal je meegenomen worden in de verhalen en de "behind-the-scenes" van de Zernike Campus-bewoners, events en projecten. Daarnaast zal zowel facebook als twitter je op de hoogte houden van eventuele hinder en overlast (denk aan drukte door open dagen, bouwwerkzaam heden etc.) 

De community op twitter typeert zich als de groep mensen die als eerste op de hoogte wil zijn van het laatste nieuws, en actief de interactie op wil zoeken over de specifieke Zernike locatie.  


Healthy Ageing Campus

 

Geïnteresseerd in de actualiteiten specifiek gericht op locatie Healthy Ageing Campus?

Hoe zit het bijvoorbeeld met de ontwikkelingen aan het noordpunt van de Campus? Voornamenlijk geinteresseerd in de ontwikkelingen op het gebied van "Healthy Ageing" (Gezond ouder worden)? 

Deze Healthy Ageing Campus specifieke kanalen zullen je op de hoogte houden van het laatste locatienieuws, mededelingen en aankondigingen.

 

Via de LinkedIn company page "Healthy Ageing Campus Netherlands" staat de interactie rondom de locatie actualiteiten, groei en het thema Healthy Ageing centraal.

Via facebook zal je meegenomen worden in de verhalen en de "behind-the-scenes" van de Healthy Ageing Campus-bewoners, events en projecten. Daarnaast zal zowel facebook als twitter je op de hoogte houden van eventuele hinder en overlast (denk aan drukte door congressen, bouwwerkzaamheden etc.) 

De community op twitter typeert zich als de groep mensen die als eerste op de hoogte wil zijn van het laatste nieuws, en actief de interactie op wil zoeken over de specifieke Healthy Ageing locatie.