Parkeren › Campus Groningen

Parkeren

Parkeren

Er zijn meerdere parkeerterreinen op de Zernike Campus Groningen. Er zijn vrij toegankelijke (1) en parkeerplaatsen met parkeerpas of in-/uitrijkaart (2). Op de parkeerplaats staan plattegronden die u vertellen welke gebouwletter op de rode borden u moet volgen om bij het gebouw van uw bestemming te komen.

Parkeren op vrij toegankelijke parkeerplaatsen

  • Parkeerplaats P6: Transferium aan de prof. Uilkensweg. (Zernike Campus Groningen-Noord)
  • Parkeerplaats P5: “De Deimten” (Zernike Campus Groningen-Noord, bij IDEA-gebouw)

 

Parkeren op gereserveerde parkeerplaats met medewerkerskaart of in/-uitrijkaart

P0 t/m P4

De parkeerplaatsen P0 t/m P4 rondom de gebouwen zijn voorzien van slagbomen. Bij gebruik van de parkeerterreinen P0 en P1 en in sommige gevallen bij P3 zal uw gastgever uw komst hebben gemeld en is er een parkeerplaats voor u gereserveerd. Bij aankomst dient u zich te melden via de intercom van het afgesloten parkeerterrein. U moet uw naam opgeven en de naam van de medewerker voor wie u komt. Bij het toelaten tot het terrein krijgt u een inrijkaart verstrekt. Tegen inlevering hiervan bij de receptie krijgt u een uitrijkaart uitgereikt. Heeft u geen uitrijkaart dan kost het parkeren € 1,20 per uur, met een maximum van €  6,- per dag. Betaald parkeren is alleen mogelijk op P3. Indien u geen parkeerplaats kunt vinden, kunt u op de vrij toegankelijke parkeerplaatsen (P5 en P6) terecht, die iets verder op het terrein liggen. P2 is alleen bestemd voor medewerkers van de RUG.

Komt u met de auto voor een bezoek aan de Rijksuniversiteit Groningen of de Hanzehogeschool? Beide instellingen hebben verschillende parkeerregimes: voor de details over de mogelijkheden van parkeren met een inrijpas of betaald parkeren, zie de websites van de faculteit FEB en de faculteit FSE (P2) van de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool (P3 en P4).

Laadpalen voor elektrische auto's

Op enkele parkeerplaatsen op Zernike Campus zijn laadpalen geplaatst voor het opladen van elektrische auto's:

  • P1: zes (van de RUG)
  • P 2: twee van de RUG en twee van de Hanzehogeschool
  • P3: vier (Hanzehogeschool)
  • P4: twee (Hanzehogeschool)

Download hieronder de plattegrond

Plattegrond Zernike incl. Parkeren 464 kB download