Veelgestelde vragen › Campus Groningen

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Je kunt deze Vraag en Antwoord sectie raadplegen voor vragen over Zernike Campus Groningen. Staat je vraag er niet bij? Neem dan even contact op en je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.

Is er een pinautomaat op Zernike Campus?

Je kunt pinnen op Zernike Campus. Er is een pinautomaat aanwezig in de centrale hal van de Van Olsttoren, Zernikeplein 7 in Groningen.

Hoe meld ik een event aan voor deze site?

Bent u campusbewoner of -relatie en heeft u een campusactiviteit die het vermelden waard is op deze website? Laat het ons weten via het daarvoor ingerichte formulier (voor zover mogelijk).

Waar kan ik parkeren op de campus?

Er zijn meerdere plekken op Zernike Campus Groningen waar je kunt parkeren. Er is een gratis transferium aan de Prof. Uilkensweg en een gratis parkeerplaats Pd. Daarnaast zijn er vijf parkeerplaatsen  (P1-P5) die alleen toegankelijk zijn met een inrijkaart of parkeerpas. Voor meer informatie, klik hier.

Zit er een supermarkt op de campus?

Op Zernike Campus Groningen is een AH to go aanwezig. Deze supermarkt is gevestigd in de Bernouilliborg aan de Nijenborgh 9.

Kun je een kamer huren of wonen op de campus?

Momenteel kun je als student geen kamer huren of wonen op Zernike Campus Groningen. Er wordt wel bekeken, of wonen op Zernike Campus voor studenten mogelijk is in de nabije toekomst.

Als je een kamer zoekt in Groningen, start dan op tijd met je zoektocht. Groningen is een erg populaire studentenstad. Dat betekent dat jij samen met vele andere aankomende studenten op kamerjacht gaat. De universiteit, de Hanzehogeschool Groningen, de gemeente en huisvestingbureau Lefier zorgen er door gerichte samenwerking voor dat iedereen zo snel mogelijk aan een kamer wordt geholpen. Houd er echter rekening mee dat het toch wel even kan duren voor je een kamer hebt gevonden. Het is dus belangrijk dat je je tijdig inschrijft als kamerzoekende en zelf niet te laat begint met zoeken.

Tips voor het vinden van een kamer of woonruimte in Groningen:

Kan ik gratis parkeren op P0 t/m 4 op Zernike Campus na 18 uur?

Je kunt gratis parkeren op P0, P1 en P2 (RUG) op werkdagen na 18.00 uur tot 06.00 uur de volgende dag. Ook op P3 en P4 (Hanzehogeschool) kun je na 18.00 uur gratis parkeren.