Pizza-automaat › Campus Groningen

Pizza-automaat

Pilot verlopen

Pizza-automaat

Pilot voorbij

Voor een verse pizza op de Campus kan men niet meer terecht bij de pizza-automaat. Wegens veel vraag vanuit Zuid-Afrika naar deze bijzonder machine is hij verplaatst. Maar niet getreurd, want de andere eetgelegenheden op de Campus voorzien je graag van de lekkerste hapjes en drankjes. 


 

Op het Campusterrein is een pizza-automaat te vinden naast de Albert Heijn to go en wordt een pizza in slechts 4 minuten bereid. Een snelle manier om een heerlijke maaltijd te krijgen. Naast de pizza wordt er ook een servet en pepermuntje aangeboden. 24 uur per dag en 7 dagen per week kan de automaat van een verse pizza voorzien. Kom gauw eens kijken! 

Pepermuntje

De pizza’s worden ter plaatse gebakken, met in de automaat twee infrarood ovens. Daardoor kunnen er in 4 minuten twee geheel complete pizza’s van 26 cm worden bereid. Ze worden automatisch gesneden, en geserveerd met servet en een pepermuntje. Er worden speciale ronde aluminium pizzadozen voor gebruikt.

Campus geeft ruimte aan jong ondernemerschap

Bedenker Jordi Hillenga; "Op mijn achtste was ik al volop bezig met het ondernemerschap. Samen met mijn neefjes gingen wij dvd’tjes, die je kon sparen bij supermarktactie’s, verkopen op rommelmarkten. Dat bleek een groot succes: heel veel grootouders kochten bij ons een dvd voor hun kleinkinderen. Ik zie altijd en overal kansen en dat noteer ik vervolgens in mijn notitieboekje met daarop de tekst “If you never Try you will Never Know”. Als ik onderweg ben en er weer een idee naar boven komt, noteer ik dat bij het eerste het beste tankstation. Mocht het echt een topidee zijn, trakteer ik mezelf op een gehaktstaaf."

"Het idee van een pizza-automaat is ontstaan vanuit een ander idee, namelijk een paraplu-automaat, aangezien het vaak regent in Nederland en ik een paraplu nodig had. Studenten van een hogeschool hebben het vervolgens opgepakt voor hun studieproject. Na het lezen van een artikel, waarin stond dat pizza het snelst groeiende horecaproduct is, in combinatie met het woord ‘automaat’ in mijn achterhoofd kwam ik op het idee om een pizza-automaat te introduceren. De consument kan binnen 4 minuten 2 verse pizza’s ontvangen uit de pizza-automaat. De pizza’s zijn in 6 stukken is gesneden en worden geserveerd met een servetje en een pepermuntje."