Pilot deelauto op Zernike Campus › Campus Groningen

Pilot deelauto op Zernike Campus

Pilot deelauto op Zernike Campus

Pilot deelauto op Zernike Campus

Vanaf begin 2020 start er een pilot met een elektrische deelauto op Zernike Campus. Het bedrijf Re-solutions voert deze pilot uit en is aanspreekpunt voor vragen. Deze deelauto, een Hyundai Kona, rijdt op duurzame zonnestroom en komt te staan bij Start-up City aan de Kadijk 2-4. Het bedrijf is verantwoordelijk voor deze pilotfase.

Wat kost het?

De kosten voor gebruik van deze deelauto als abonnement zijn maandelijks € 25,00 ex BTW per organisatie. Je kunt met 4 medewerkers gebruik van deze elektrische deelauto met eigen laadpunt en parkeerplaats. Ontvang daarnaast één laadpas voor medewerkers en relaties om te laden aan de Kadijk 4 zonder starttarief. Voor meer info, neem contact op met Re-solutions.

Hoe werkt het?

1 Meld je aan
Meld je aan en je ontvangt binnen één werkdag een uitnodiging voor je persoonlijke account van OnzeAuto. Daarna kan de app gedownload en meteen in gebruik genomen worden.

2 Reserveer een auto
Via onze mobiele app kun je van tevoren bij jou in de buurt een auto reserveren. Reserveer per uur of per dag.

3 Open de auto met de app
Met de app kunnen gebruikers via een smartphone de auto openen. Sleuteloverdracht is dus niet nodig. De verrekening volgt achteraf.

4 Rijd met de auto!
Als je klaar bent kun je de auto weer terugbrengen naar de vaste parkeerplek bij een laadpaal. Laad de auto ook weer op voor de volgende gebruiker.

Vragen?

Neem gerust contact op met een van de adviseurs van Re-solutions. Contactgegevens: 

  • Alex Leuning (06-12205291)
  • Norbert Buiter (06-52301554)
  • Marro Mijnans (06-17370036)
  • Rein Schuil (06-83256600)
  • Of mail: info@re-solutions.nl
Hyundai Kona
Hyundai Kona