Groningen Airport Eelde en Campus Groningen › Campus Groningen

Groningen Airport Eelde en Campus Groningen

Groningen Airport Eelde en Campus Groningen

Groningen Airport Eelde en Campus Groningen

Wist je, dat Campus Groningen ook zeer goed bereikbaar is met het vliegtuig? Dit kan handig zijn voor buitenlandse gasten, of ideaal voor vertrek vanuit de Campus naar congressen of een zakenreis in het buitenland. Groningen Airport Eelde is het ideale start en vertrekpunt voor je vliegreis van en naar Campus Groningen, slechts maximaal 22 autominuten verwijderd van Campus Groningen!

 

Reistijd tussen de Campus en Groningen Airport Eelde

Van de Zernike Campus naar Groningen Airport Eelde doe je er met de auto slechts 16 minuten over om op de luchthaven te komen. Met het openbaar vervoer ben je er al in 53 minuten.

Van de Healthy Ageing Campus naar Groningen Airport Eelde doe je er met de auto slechts 22 minuten over om op de luchthaven te komen. Met het openbaar vervoer ben je er al in 18 minuten.

Plan je reis van tevoren op 9292.nl en/of check https://www.groningenbereikbaar.nl/.

Check hier de informatie over parkeren bij het vliegveld, autohuur etc.

Over Groningen Airport Eelde

Groningen Airport Eelde is de luchthaven van het Noorden. Van de regio, voor de regio. De luchthaven is onderdeel van de noordelijke infrastructuur en van belang voor de internationale bereikbaarheid van Noord-Nederland. Of je nu naar New York, Reykjavik, Wenen, Kreta, Praag, Barcelona, München, Londen of Kopenhagen wilt vliegen: meer dan 100 bestemmingen zijn makkelijk bereikbaar vanaf Groningen Airport Eelde. Je parkeert voor de deur, de wachttijden zijn kort en voor veel vluchten hoef je maar een uur tot anderhalf uur van tevoren aanwezig te zijn. Zo begin je ontspannen aan je zakenreis, citytrip of zonvakantie.