Werkzaamheden aan Slimme Route Zernike bij Selwerd › Campus Groningen

Werkzaamheden aan Slimme Route Zernike bij Selwerd van 25 juli t/m 1 september 2017

Gereed

Werkzaamheden aan Slimme Route Zernike bij Selwerd

Werkzaamheden aan Slimme Route Zernike bij Selwerd van 25 juli t/m 1 september 2017

De gemeente Groningen zal deze zomer het fietspad door park Selwerd en de fietsoversteek bij de Eikenlaan verbeteren. Dit fietspad is onderdeel van het project 'Slimme Route Zernike'. Om ruimte te maken voor meer fietsers op deze drukke route, zal het fietspad verbreed worden tot vier meter. De werkzaamheden starten op dinsdag 25 juli en duren t/m vrijdag 1 september 2017. In deze periode kunnen fietsers daarom geen gebruik maken van dit fietspad door het park Selwerd. Fietsers worden omgeleid via de Zonnelaan en de Zernikelaan.

Planning werkzaamheden en omleidingen

Vanaf dinsdag 25 juli t/m vrijdag 25 augustus:

Werkzaamheden fietspad Park Selwerd. De fietsers worden omgeleid via de Eikenlaan-Morgensterlaan-Komentenstraat naar de Zonnelaan en vice versa. Voor details van de route, klik hier.

Vanaf maandag 28 augustus t/m vrijdag 1 september:

Werkzaamheden kruising Eikenlaan. Het fietsverkeer wordt dan niet naar de Zonnelaan gestuurd maar halverwege het park Selwerd weer richting de tunnel geleid onder de ringweg door. Op dat moment kan het fietsverkeer via de Crematoriumlaan of Paddepoelsterweg zijn weg vervolgen. Voor details over deze route en stremmingen, klik hier.

 

Contact
Tijdens de uitvoering is aannemer KWS het eerste aanspreekpunt. Voor vragen en opmerkingen kunt terecht bij dhr. G. Poelstra, via telefoonnummer 06-11347779.

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot uitvoeringszaken, kunt u terecht bij Peter den Ouden. Algemene vragen over het project worden opgepakt door Jeroen Bos Jeroen.Bos@groningen.nl en Mirjam Wagter Mirjam.Wagter@groningen.nl (Gemeente Groningen).