Stremming Jaagpad en Blauwbrugje 3-6 t/m 31-8 › Campus Groningen

Stremming Jaagpad en Blauwbrugje 3-6 t/m 31-8

Gereed

Stremming Jaagpad en Blauwbrugje 3-6 t/m 31-8

Stremming Jaagpad en Blauwbrugje 3-6 t/m 31-8

Vanwege de uitbreiding van het warmtenet door WarmteStad is het Jaagpad langs het Reitdiep bij Zernike Campus tussen 3 juni en eind augustus 2019 afgesloten. Het gaat om het gedeelte tussen de Pleiadenlaan en de Professor Uilkensweg. Ook Blauwbrugje, de verbinding van Zernike Campus en Padddepoel naar de wijk Reitdiep, is in deze periode niet begaanbaar voor voetgangers en fietsers. Het verkeer wordt omgeleid.

Warmtenet

WarmteStad is sinds eind maart druk bezig met de uitbreiding van het warmtenet, waarvan het eerste deel al ligt op Zernike Campus. Momenteel wordt er gewerkt in de Planetenlaan. Hierna breidt het net verder uit via de Plutolaan, Antaresstraat, Pleiadenlaan en via het kruispunt Zonnelaan tot de Dierenriemstraat. Daarnaast wordt het warmtenet aangesloten gedeelte op Zernike Campus. Hiervoor moeten werkzaamheden worden uitgevoerd aan het Jaagpad.

Planning
De werkzaamheden starten in de week van 3 juni. Naar verwachting zijn de werkzaamheden eind augustus afgerond. Tijdens deze werkzaamheden wordt het betreffende gedeelte van het Jaagpad afgesloten. De omleidingsroutes worden met borden ter plaatse aangegeven in zowel Nederlands als Engels. De aankondiging op de borden wordt vooraf aangegeven.